Suntuubi-palvelussa käytetään evästeitä. Palvelua käyttämällä hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää. OK
Vieraskirja  [ Kirjoita ]

Nimi: Teemu

27.07.2015 16:22
Tiedoksenne: KANSALAISALOITE TYÖTTÖMYYDEN VÄHENTÄMISEKSI
https://www.kansalaisaloite.fi/fi/aloite/1392

Nimi: Marjis

12.01.2015 10:00
Kyllä niin vihaksi pistää tämä nykyinen systeemi Kela-taksien ja muiden suhteen. On näet asiakkaan itse tilattava eli jos vanhus menee vaikka sairaalaan niin eivät sitä suostu hänelle tilaamaan. No miksi ei? Siksi että tilaaminen maksaa eivätkä sairaalat ja muut halua näitä ylimääräisiä puhelinkuluja. Entä tämä ennakkotilaus systeemi. Ovat unohtaneet kertoa että ennakkoon tilattuna joutuu pulittamaan 7,10 euroa. Tosi kätevää - nimittäin rahastusta. Ei kaikilla vanhuksilla ole edes kännyköitä millä soittaa!

Nimi: Hilarius

06.11.2014 11:31
Kuulin että nyt tutkitaan kovasti ketkä aluelliset toimijat voivat palvella esim. vanhuksia ja muita vähä-osaisia. Onko tarkoitus ajaa alas olemassa olevia toimintoja ja kipata kaikki yhditysten niskoille? Miten käy Malmilla Toimarin?

Nimi: Marjis

06.11.2014 11:27
No ajatushan on ihan kaunis kun yritetään katkaista tuo kunnissa harjoitettu pätkätyöntekijöiden hyväksikäyttö mutta 3-sektori ei kyllä pyöri tuon lain voimassa ollessa. Erikoista on myös se että jotta hankkeiden rahoitus järjestyy tulee täyttää tietyt työllistämistavoitteet. Entä nyt kun uusioa työntekijöitä ei voida ottaa? Ihmetellä täytyy?

Nimi: Hilarius

06.11.2014 11:22
Ihmetellä täytyy tätä meininkiä kun on pykätty laki jonka mukaan Ko-Ty:n olisi tarjottaja jokaiselle työntekijälle kokoaikainen työpaikka. Eihän siihen ole mitään taloudellisia mahdollisuuksia ja kuka nyt suostuu tekemään pidempää työpäivää samalla palkalla. Entä osatyökykyiset jotka eivät jaksa tehdä täyttä päivää. Uhkaako heitä karenssi - Ei ymmärrä näitä herrojen aivoituksia.

©2019 layout27 - suntuubi.com