Suntuubi-palvelussa käytetään evästeitä. Palvelua käyttämällä hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää. OK

Koillis-Helsingin Työ ja Toiminta KO-TY ry

Hei sinä työtön tai eläkeläinen!
Älä jää paikoillesi.
 
TULE MUKAAN TOIMINTAAN!

 

Työttömäksi jäämisen ei tarvitse merkitä toimettomuutta. Malmilla toimiva työttömien yhdistys KO-TY ry on ehkä juuri Sinua varten. Toimisto/kahvila avoinna ma-pe klo 9.00-13.00. Tiloissa on mahdollista lukea päivänlehdet, käyttää tietokonetta ja ompelukonetta. Leivänjakelua tiistaisin ja keskiviikkoisin alk. klo 9.00.

 Koty järjestää monipuolista toimintaa:

 Liikuntaa: Itämainen tanssi (Nuorisotalo), Kuntojumppa (Syystien palvelukeskus), Kiertoliikunta (Tapanilan urheilukeskus) ja Itämainen liikunta (Nuorisotalo)

Kielten opiskelua: Englanti (Syystien palvelukeskus).

Kulttuuria:Teatterikäyntejä, Retkiä

Kesäisin kirpputoritoimintaa.

HYVÄ ELÄMÄ Työllistämishankkeen avulla työllistämme pitkäaikaistyöttömiä sekä nuoria vanhusten kotipalvelutehtäviin

Rahoittajat: ELY-keskus ja Helsingin kaupunki

Vuonna 2005 käynnistynyt yhdistyksen kotipalvelutoiminta jatkui ARKIAPU-hankkeen muodossa v. 2008-2012

Vuoden 2013 alusta käynnistyi nykyinen Hyvä Elämä työllistämishanke jonka tavoite on työllistää vuosittain 30 pitkäaikaistyötöntä henkilöä.

Työntekijämme auttavat vanhuksia erilaisissa arjen askareissa, kuten kodin siistiminen, kauppa-, asiointiapu, ulkoilulutus, saattaminen. Tärkeällä sijalla on myös seurustelu. Tuomme näin monen yksinäisen vanhuksen arkeen myös turvallisuuden tunnetta.  Lisäksi käymme lähialueen palvelutaloissa  ulkoiluttamassa dementoituneita vanhuksia. Vanhustyöhön on palkattu ohjaajaajien lisäksi noin 15 henkilöä kerrallaan. Asiakkaat ohjautuvat meille Kotihoidon ja Sosiaaliviraston kautta jotka määrittävät henkilön avuntarpeen sekä varallisuuden. Palvelumme on suunnattu vähävaraisille vanhuksille ja on maksutonta.

 

 

 

©2019 layout27 - suntuubi.com